Rejsevaccinationer

Lægehuset tilbyder rådgivning og vaccination i forbindelse med udlandsrejser, hvor vi følger vaccinations- og behandlingsvejledningerne fra Statens Serum Institut.

Det er vigtigt at planlægge vaccination i god tid inden afrejsen. Der kan ikke bookes tid over hjemmesiden til vaccination. Det kræver personlig henvendelse.

Ved anmodning om rejsevaccination bedes du udfylde nedenstående og give den til vores sekretær eller indskrive svarene på e-konsultations modulet.

Vaccinationsplan

Du vil herefter blive kontaktet telefonisk eller via e-mail af vores sygeplejersker, når der er lagt en vaccinationsplan for dig.

Du vil få en konsultationstid hos sygeplejersken, hvor du vil modtage relevante brochurer og informationer om diverse sygdomme der kan forekomme på rejsemålet og blive vaccineret. Der laves også en plan over det videre forløb, hvis der skal gives flere vaccinationer til rejsen eller en plan over opfølgning på vaccinerne for at øge varigheden af dem.

Ved behov gives en tid hos læge hvis der skal udskrives malaria medicin eller anden medicin til at medbringe på rejsen.

Lægehuset har fast de hyppigste brugte vacciner på lager, men ved mere specielle vacciner skal disse først enten bestilles hjem eller købes med recept på apoteket.

Rejsevaccinationer er ikke dækket af sygesikringen. Du skal selv betale for konsultation og vaccine.

Vaccinationspriser